Blog

Posted mars 1, 2022Comments are off | Heavy metal

Fyll din Iphone med tung musik

Att ladda upp med skön musik i mobilen är både avkopplande och användbart på flera sätt. Perfekt att kunna lyssna på musik under promenaden, på träningspasset – eller bara när du tagit plats i favoritfåtöljen. Pendlar du en bit kommer det också väl till pass med härliga toner som får vägen att kännas kortare. En mobil kopplar du idag enkelt ihop med bilstereon via bluetooth och saknas detta (exempelvis i en äldre bil) finns det smidiga adaptrar att införskaffa. Håller din nuvarande mobil inte riktigt måttet är det läge att skaffa en ny. Varför exempelvis inte satsa på en Iphone 11 Pro Max begagnad som du kan förädla med din musiksamling? Hos mResell hittar du fräscha begagnade mobiltelefoner som låter dig skaffa en Iphone till ett mycket mer attraktivt pris än om du hade köpt den helt ny.

Musik som ger energi

Vad för sorts musik ger dig då den energi du behöver för att tackla dagens utmaningar? Jo, hårdrock naturligtvis! Hårdrock, eller heavy metal, är musik som piggar upp i alla lägen och kan göra även den extremt morgontrötte alert på nolltid. Om inte kaffet gjorde tricket på morgonen: starta din Iphone på bussen på väg till jobbet, koppla in hörlurarna och spela upp din favoritmusik. Eftersom du köpt din Iphone 11 Pro Max begagnad har du kanske fått pengar över att skaffa några riktigt sköna lurar som ger musiken ytterligare liv.

Klassisk hårdrock eller nyare tongångar?

Det finns så mycket bra musik att hitta bland hårdrocksklassikerna så du kanske inte ens behöver leta efter några nya band. I själva verket handlar det om en närmast outtömlig skatt som ligger för dina fötter (eller öron). Se exempelvis till att de brittiska pionjärerna Deep Purple, Black Sabbath och Uriah Heep får det utrymme de förtjänar på din Iphone, så har du en bra grund till ditt musikbibliotek. Glöm dock inte att fortsätta med andra klassiska band som Judas Priest, Saxon, Def Leppard och Dokken – med flera.

Ditt nya musiklyssnande börjar alltså med en Iphone 11 Pro Max begagnad som du hittar hos mResell, sedan är det bara att köra.

Tags:

aedificator